Administratie

Administratie dekt een brede lading: het uittypen van handgeschreven teksten, facturatie en de opvolging ervan, klassement, het opvolgen van je mailbox, … Noem maar op. Alles wat met administratie te maken heeft, roept onze naam!

Juridische dictaten / medische verslagen

Juridische en medische termen? Onze medische secretaresses en juridische assistentes staan voor u klaar om een foutloos verslag aan te leveren. Zij werken telkens met twee personen aan een dictaat of verslag, zodat eventuele typfoutjes kunnen worden geëlimineerd.
Voor uw juridische dictaten of andere documenten, kunnen wij inloggen op Toga of Kleos.

Transcriptie / ondertiteling

Of het nu gaat om een kort bedrijfsfilmpje of een volledige reportage, wij verzorgen uw ondertiteling in het Nederlands of andere talen. Wij werken daarvoor in uw eigen cloudoplossing of leveren de ondertiteling aan met tijdscodes. Aan de hand van deze tijdscodes vindt u maar al te snel dat moment waarnaar u op zoek was en verloopt ook het ondertitelen een stuk vlotter. Op die manier wordt het slechts een kwestie van knip- en plakwerk in de montagekamer, vooraleer u uw film aan het grote publiek laat zien.

Algemene adminstratie

U bent al maanden paperassen op elkaar aan het stapelen en komt niet toe aan het klassement?
Of u loopt achter met uw facturatie?
U organiseert een groot event en wil uw gastenlijst overzichtelijk digitaliseren?
Of u bent op zoek naar een standaardbrief, die u uw patiënten kan bezorgen bij uw afwezigheid?

U kiest zelf de vormgeving en inhoud van uw opdracht en wij zetten ze voor u om in digitale bestanden. Of het een wijziging van een reeds bestaand Worddocument betreft of het invoegen van data in Excelbestanden: The Business Assistant zorgt letterlijk voor punten en komma’s, voor puntjes op de i.

Van op afstand of bij u ter plaatse, wij kunnen u ondersteunen in al uw administratieve taken.

Facebook Icon Black And White Png White Facebook Icons 2020 01 14Linkedin
Copyright © 2021 The Business Assistant
Algemene voorwaardenCookiebeleidPrivacybeleid
The Business Assistant maakt deel uit van S1T bv