Over ons

TBA Team

U herkent het vast …

U neemt graag rustig de tijd voor elke patiënt/cliënt maar wordt steevast gestoord door de telefoon. Of u wilt gewoon even onbereikbaar zijn om in alle rust uw werk te doen, maar wil uw klanten niet in de kou laten staan.
U wilt uw klanten op de hoogte brengen van uw activiteiten, maar het ontbreekt u vaak aan tijd om een nieuwsbrief op te stellen.
U mist soms een extra administratieve kracht, maar u heeft geen ruimte om een extra personeelslid aan te werven.
U wilt reclame maken over de grenzen heen, maar spreekt de taal niet voldoende om de boodschap te doen overkomen.

Voor dat alles biedt The Business Assistant een pasklare oplossing. Met een waaier aan interessante opties bieden wij een snelle en efficiënte service die aangepast wordt aan uw vraag.
Bovendien schikken wij ons volledig naar uw stijl en voeren we elke opdracht uit op een correcte maar persoonlijke manier.
Zo geeft u uw administratie uit handen, zonder het karakter van uw bedrijf, kantoor of praktijk te verliezen.

The Business Assistant is een virtueel, multifunctioneel secretariaat dat u een extra hand, brein of agenda aanbiedt wanneer u het te druk heeft. Dit verlicht voor u de administratieve stress, zodat u zich ten volle op uw werk kunt concentreren.
Meer nood aan iemand die de administratie op uw bedrijf zelf uit handen neemt? Met onze detacheringsdienst geniet u van alle voordelen die we u op ons kantoor kunnen aanbieden, maar dan bij u ter plaatse.
Voelt u het ergens kriebelen, maar bent u nog niet helemaal overtuigd? Neem dan zeker contact met ons op, want minder stress en meer ruimte voor wat echt belangrijk is, wie wil dat nu niet?

Facebook Icon Black And White Png White Facebook Icons 2020 01 14Linkedin
Copyright © 2021 The Business Assistant
Algemene voorwaardenCookiebeleidPrivacybeleid
The Business Assistant maakt deel uit van S1T bv