Telefonie

U neemt graag rustig de tijd voor elke patiënt/cliënt maar wordt steevast gestoord door de telefoon.
Of u wilt gewoon even onbereikbaar zijn om in alle rust uw werk te doen zonder dat u uw klanten in de kou laat staan?

The Business Assistant is een virtueel, multifunctioneel kantoor dat u een extra hand, brein of agenda aanbiedt wanneer u het te druk heeft.

Dit verlicht voor u de administratieve stress, zodat u zich ten volle op uw werk kan concentreren.

Juridisch telesecretariaat

Onze telefonisten vangen uw
oproepen op terwijl u in alle rust werkt aan uw conclusies, zich bekommert over een cliënt in voorhechtenis, een rechtszaak voorbereidt, of gewoon even wat rust hebt verdiend.

Na elk gesprek wordt u via een mailtje op de hoogte gebracht van de naam van de beller en de meegegeven boodschap. Zo kiest u zelf welke zaken prioritair zijn en welke kunnen wachten tot u later meer tijd hebt.

Bovendien maakt The Business Assistant ook uw agenda overzichtelijk. Indien u dat wenst, plannen wij uw cliënten in, zodat u hen enkel nog te woord moet staan op het moment zelf en niet hoeft te knoeien met het organisatorische aspect van uw job.

Medisch telesecretariaat

Een drukke praktijk brengt een druk leven met zich mee. Bovenop de vele uren die u al presteert, de kern van uw bezigheden, is er die eeuwige telefoon en het nooit aflatende planningswerk:
onvermijdelijk, dat wel, maar bijzonder tijdrovend en het komt nooit op het gepaste moment.

De telefoondiensten van The Business Assistant lossen dit voor u op, en dat op een efficiënte en betaalbare manier:
bij ons geen onwrikbaar jaarcontract en geen prijsindicaties per seconde.

Of u nu doorschakelt tijdens uw vakantieperioden, of kiest voor de 100% ervaring: wij staan steeds paraat om uw patiënten
op te vangen.

The Business Assistant staat immers voor transparantie, duidelijkheid en een onmiskenbare meerwaarde.

Bekijk ook zeker even onze blog hierover op: Medisch telesecretariaat

Cold calling / prospectie

Hoe lang loopt u inmiddels met het idee uw klantenbestand uit te breiden? Maar het ontbreekt u aan tijd en u schuift het op de lange baan. The Business Assistant neemt voor u de touwtjes in handen en belt mogelijke klanten op om uw diensten aan hen voor te stellen. Aan de hand van een kort telefoontje, met een door u goedgekeurde inhoud, verspreiden we uw aanbod onder potentiële afnemers en dit steeds op een vriendelijke en vrijblijvende, doch prikkelende manier. Dit gebeurt in het Nederlands, Engels, Duits of Frans, naargelang de ligging van het bedrijf in kwestie. The Business Assistant stopt niet vooraleer uw klantenbestand de gewenste omvang heeft.


Bekijk ook zeker even onze blog hierover op: Cold calling, wat is dat nu precies?

Andere

U werkt tien keer efficiënter als de telefoon niet de hele tijd rinkelt, maar tegelijkertijd wil u bereikbaar zijn voor uw klanten.

The Business Assistant maakt die ambitieuze wens mogelijk door u de telefonie uit handen te nemen. Onze medewerkers hebben een opleiding van een half jaar genoten om voor ons aan de slag te gaan en beantwoorden met een glimlach de oproep van eender
welk bedrijf.

Wij beantwoorden de telefoon in uw naam en noteren uw berichten, plannen uw afspraken in een online agenda of verbinden u door bij noodgevallen.
Dit doen we steeds op een correcte maar persoonlijke manier, om het karakter van uw praktijk, kantoor of bedrijf te behouden

Facebook Icon Black And White Png White Facebook Icons 2020 01 14Linkedin
Copyright © 2021 The Business Assistant
Algemene voorwaardenCookiebeleidPrivacybeleid
The Business Assistant maakt deel uit van S1T bv