Vertalingen

De vertalingen laten wij uitvoeren door onze eigen interne vertaalafdeling, Square1Translations. Uw tekst wordt vertaald door een native speaker van de doeltaal en gereviseerd door een tweede native speaker. Daarnaast werken wij met gespecialiseerde vertalers die zich elk toespitsen op een specifiek vakjargon.

Automotive vertalingen

Of u nu in de vroege ontwikkelingsfase bent of al een nieuw product maakt, u kan op ons rekenen voor accurate automotive vertalingen met een snelle levering.

Technische vertalingen

Als u op zoek bent naar een vertaling van begeleidende documenten (handleidingen, veiligheidsfiches, productfiches, beschrijvingen, etc.) voor uw elektronische of huishoudelijke apparatuur, garandeert ons team van ervaren technische vertalers u de beste resultaten.

Juridische vertalingen

Juridische vertalingen zijn een delicate kwestie. Elk woord wordt bij deze vertaalopdrachten zorgvuldig gewikt en gewogen. Bij twijfel wordt er teruggekoppeld naar de klant. Bij juridische vertalingen gaat het vaak om bewijsstukken, reglementen, jaarverslagen, contracten, gedragsregels, vonnissen, statuten, algemene voorwaarden of financiële documenten. Alle documenten worden met de uiterste discretie behandeld.

Beëdigde vertalingen

U kan bij ons ook terecht voor al uw beëdigde vertalingen. Een beëdigde vertaler is een vertaler die een professionele eed heeft afgelegd voor de rechtbank en daarom bevoegd is om bepaalde officiële documenten te vertalen en te voorzien van een persoonlijke stempel, handtekening en beëdigingsverklaring. Denk hierbij aan statutenwijziging, diploma’s, geboorteakten, bewijs van goed gedrag en zeden, akten van de burgerlijke stand,… .

Medische vertalingen

Medische documentatie, zoals gebruiksaanwijzingen voor medische apparatuur en bijsluiters van medicatie, moet altijd worden vertaald door vertalers met gespecialiseerde kennis op zowel medisch als technisch gebied. Onze vertalers begrijpen dit en zullen hun expertise gebruiken om een ​​nauwkeurige medische vertaling te produceren.

Marketingvertalingen

Overweegt u om anderstalige doelgroepen te bereiken in uw land of uw bedrijf wereldwijd uit te breiden? Of wil u een nieuw product of een nieuwe service promoten? Onze vertalers met marketingexpertise begrijpen hoe belangrijk het is dat de marketing vertaling natuurlijk klinkt voor de doelgroep. Wij vertalen uw bedrijfsbrochures, bedrijfswebsite of presentaties met ervaren native speakers om ervoor te zorgen dat uw documenten de gewenste impact hebben.

Facebook Icon Black And White Png White Facebook Icons 2020 01 14Linkedin
Copyright © 2021 The Business Assistant
Algemene voorwaardenCookiebeleidPrivacybeleid
The Business Assistant maakt deel uit van S1T bv